Whats in the bag bij Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau


Geen verrassingen, geen kleine letters.

Samenwerken met Beeldfanaat.

Wij geloven in een gelijkwaardige samenwerking waarbij we samen werken aan het behalen van jouw doelen. Wij zien onze opdrachtgevers als partners in plaats van als klanten waarvoor we werken. Samen ontwerpen noemen we dat. Zo werken we samen om mooie dingen te creëren.

Kennismaking.

Let’s meet! Wij willen jou volledig leren kennen, zowel voor de gezelligheid als om kaders te creëren waarbinnen we onze creativiteit kunnen gebruiken. We komen graag langs, maar je bent ook welkom om bij ons de koffie uit te komen proberen!

Concept.

Om een sterk concept te creëren, werken we samen tijdens een creatieve brainstormsessie. Dankzij de verschillende expertises die we onder één dak hebben, kunnen we eerst een stapje terug doen. Vanuit hier kiezen we de geschikte manier om jouw doel te bereiken; video, website, fotografie, virtuele tour of een (3D) animatie.

Offerte.

Na het afronden van het concept, stellen wij een geschikte offerte op. Geen verborgen kosten, transparant en eerlijk! Dat is prettig. Is het toch niet wat je verwacht had? Laten we samen kijken naar mogelijke oplossingen. Alles is bespreekbaar.

Ontwikkeling.

Dit is de fase waarin we scripts schrijven, opnames maken en monteren, de fase waarin we strategieën bedenken, ontwerpen maken en deze uitvoeren en de fase waarin we fotoshoots organiseren en de beelden bewerken. Kortom: we gaan aan de slag!

Feedback.

We creëren het product samen, dus jouw input is welkom tijdens het ontwerpproces waar we doorheen gaan. Denk er aan dat het als een ruwe diamant is die we precies zoals jij wilt kunnen slijpen!

Nazorg.

Nu je het perfecte communicatiemiddel hebt, is het belangrijk om het zo efficiënt mogelijk in te zetten. Wij helpen je graag hierbij! Door onze ervaring weten we welke methodes effectief zijn en welke niet.

Nog vragen? We vinden het leuk om met je in contact te komen!

TOP