Werken bij

Ontdek hoe het is om deel uit te maken van het dynamische en creatieve team van Beeldfanaat.

Openstaande vacatures: 0

We zijn altijd opzoek naar creatievelingen om mee samen te kunnen werken. Wij geloven erin dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Door iedereen bij zijn of haar eigen expertise te houden, behalen we het beste resultaat voor de opdrachtgever. Interesse om met ons samen te werken? Bekijk onderstaande vacatures, of stuur ons een berichtje om eens kennis te maken!

Video editor

Om onze workflow te verbeteren en te versnellen zijn we op zoek naar een (freelance) video editor. Als video editor bij Beeldfanaat zul je meer doen dan alleen knippen en plakken. Je wordt verwacht met frisse ideeën en innovatieve inzichten te komen die onze video’s naar een hoger niveau tillen. Jouw creatieve input is essentieel voor het succes van ons eindproduct. Bovendien bieden we je de vrijheid om te experimenteren met nieuwe trends en technieken in de videoproductie.

Stage: video (per september)

Ben jij opzoek naar een video stage voor jouw HBO of MBO studie? Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire die ons team komt versterken. Tijdens je stage kun je ervaring op doen met alle aspecten van de visuele communicatie. Je werkt mee aan echte opdrachten voor echte opdrachtgevers, zo kom je nog eens op wat plekken! Natuurlijk is er ruimte voor een eventuele opdracht of het schrijven van een verslag. Ook bieden we een stagevergoeding. Spreekt dit jou wel aan? We maken graag kennis met je!

TOP