Jouw op maat gemaakte website.

Op zoek naar een nieuwe website? Beeldfanaat helpt je hierbij en creëert een op maat gemaakte website die aansluit bij jouw doelgroep. Samen stellen we doelen. Deze doelen vertalen we in een functionele en visueel aantrekkelijke website of webshop. We werken niet met standaard templates, waardoor jouw nieuwe website uniek is en een verlengde is van jouw huisstijl.

Persoonlijke service.

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Wij geloven dat dit het eindproduct ten goede komt. Een relaxte samenwerking is voor ons belangrijk. We zijn dan ook via WhatsApp, telefoon en/of mail te bereiken.

Gebruiksvriendelijk.

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn. Zowel voor de gebruiker, als voor de beheerder. Daarom beginnen we altijd met een sitemap en/of wireframes. Dit is de basis. Vanuit daar bouwen we de website verder op.

Alles onder één dak.

Video- en foto content is van groot belang voor een website. Daarom hebben wij een video- en fotograaf in-house. Geen gedoe met verschillende contactpersonen. Beeldfanaat regelt jouw complete online uitstraling.

Logo heineken
Logo SSH& studenten
Logo Gemeente Nijmegen
Logo Numblees webdesign

Elkaar leren kennen.

Vertel ons je ideeën en wensen, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Door deze basis informatie te delen, kunnen we gerichte vragen stellen om vervolgens zo snel mogelijk tot een passende offerte te komen.

Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben we alles in huis om jouw communicatie te visualiseren.

Meet us

Mockup Brouwerij KEES Beeldfanaat communicatiebureau
Website

In 1,5 maand jouw nieuwe website live.

We begrijpen dat je jouw nieuwe website of webshop zo snel mogelijk live wil hebben, maar met een optimaal resultaat. We streven er naar om binnen 1,5 maand ná de start, de website op te kunnen leveren. 

Duidelijke planning & één contactpersoon.

Vooraf maken en delen we een duidelijke planning, zo weet je direct wanneer er input van jou verwacht wordt. Je communiceert altijd overzichtelijk met één contactpersoon van Beeldfanaat. Zo raak je niet verstrikt in 5 verschillende namen/telefoonnummers/-mailadressen, maar kun je voor al je vragen terecht bij één persoon.

Webdesign in regio Nijmegen

Intuïtief Content Management System.

Aanpassingen doen aan je website is een fluitje van een cent. Tekstuele wijzigingen, toch net even een andere foto, via ons intuïtief Content Management System (CMS) regel je dit gemakkelijk zelf. Natuurlijk betekent dit niet dat je alles zelf moet doen. Voor een vaste prijs per maand voeren we de wijzigingen binnen 24uur door op jouw website.

Reviews

Radboudumc

Bernhard Rodenburg

Bij het Radboudumc staat kwaliteit voorop. Wij eisen van onze leveranciers betrouwbaarheid, goede communicatie en technische vakkennis. Beeldfanaat heeft zich op deze vlakken meer dan eens bewezen als vaste leverancier van zowel video als fotografie.

James Horeca

Caine Reijers

Geweldig team om mee samen te werken. Kan op alle fronten de ideale presentatie bedenken naar de buitenwereld toe. Zowel met zichtbare content als op de achtergrond ervoor zorgen dat de juiste doelgroep benaderd wordt, zodat iedere euro die wordt geïnvesteerd, zich snel terug in de omzet uit!

Skillable

Bas van Lieshout

We hebben met ons bedrijf al een langdurige, prettige samenwerking met Beeldfanaat. Zij realiseren vaak content voor klanten van ons marketingbureau. Ik ervaar de samenwerking als pro-actief en professioneel met een focus op kwaliteit. Mocht je op zoek zijn naar een partij die niet alleen zeer creatief kan werken, maar tijdens de samenwerking vooral ook goed kan organiseren, dan kan ik Beeldfanaat van harte aanbevelen!

Numblees

Petra Weijenberg

Beeldfanaat is een leuke club met jonge, professionele mensen. Ze weten waar ze het over hebben en staan altijd snel voor ons klaar.
Ze hebben verschillende expertises in huis om je website en marketing goed neer te zetten.

VOS Online Marketing

Annelies Vos

Snel schakelen, en doen wat ze zeggen. Ik liep zelf vast met alle instellingen voor mijn website, met behulp van Olaf is mijn website in no time live gegaan! Erg blij met het resultaat!

VGSA (advocatuur)

Frank van Gaal

Voor iedereen die een mooie en frisse website wil laten maken beveel ik Beeldfanaat van harte aan. De communicatie met deze enthousiaste en creatieve mensen verliep snel en uitstekend. Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel over het vertalen van mijn wensen in een mooi product. Ik ben nog steeds ontzettend blij met een prachtige website.

Over ons

Jouw bedrijf en merk in beeld door Beeldfanaat.

Beeldfanaat visualiseert het verhaal van jouw bedrijf of merk. In de conceptfase bepalen we welke middelen we gaan inzetten. Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben wij alles in huis om jouw communicatie te visualiseren. Elk project is anders en elk project vereist een andere aanpak.

Webdesign showcase mockup Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau
TOP
Arrow