Jouw op maat gemaakte website.

Op zoek naar een nieuwe website? Beeldfanaat helpt je hierbij en creëert een op maat gemaakte website die aansluit bij jouw doelgroep. Samen stellen we doelen. Deze doelen vertalen we in een functionele en visueel aantrekkelijke website of webshop. We werken niet met standaard templates, waardoor jouw nieuwe website uniek is en een verlengde is van jouw huisstijl.

Persoonlijke service.

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Wij geloven dat dit het eindproduct ten goede komt. Een relaxte samenwerking is voor ons belangrijk. We zijn dan ook via WhatsApp, telefoon en/of mail te bereiken.

Gebruiksvriendelijk.

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn. Zowel voor de gebruiker, als voor de beheerder. Daarom beginnen we altijd met een sitemap en/of wireframes. Dit is de basis. Vanuit daar bouwen we de website verder op.

Alles onder één dak.

Video- en foto content is van groot belang voor een website. Daarom hebben wij een video- en fotograaf in-house. Geen gedoe met verschillende contactpersonen. Beeldfanaat regelt jouw complete online uitstraling.

Logo heineken
Logo SSH& studenten
Logo Gemeente Nijmegen
Logo Numblees webdesign

Elkaar leren kennen.

Vertel ons je ideeën en wensen, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Door deze basis informatie te delen, kunnen we gerichte vragen stellen om vervolgens zo snel mogelijk tot een passende offerte te komen.

Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben we alles in huis om jouw communicatie te visualiseren.

Meet us

Mockup Brouwerij KEES Beeldfanaat communicatiebureau
Website

In 1,5 maand jouw nieuwe website live.

We begrijpen dat je jouw nieuwe website of webshop zo snel mogelijk live wil hebben, maar met een optimaal resultaat. We streven er naar om binnen 1,5 maand ná de start, de website op te kunnen leveren. 

Duidelijke planning & één contactpersoon.

Vooraf maken en delen we een duidelijke planning, zo weet je direct wanneer er input van jou verwacht wordt. Je communiceert altijd overzichtelijk met één contactpersoon van Beeldfanaat. Zo raak je niet verstrikt in 5 verschillende namen/telefoonnummers/-mailadressen, maar kun je voor al je vragen terecht bij één persoon.

Webdesign in regio Nijmegen

Intuïtief Content Management System.

Aanpassingen doen aan je website is een fluitje van een cent. Tekstuele wijzigingen, toch net even een andere foto, via ons intuïtief Content Management System (CMS) regel je dit gemakkelijk zelf. Natuurlijk betekent dit niet dat je alles zelf moet doen. Voor een vaste prijs per maand voeren we de wijzigingen binnen 24uur door op jouw website.

Reviews

De samenwerking heb ik ervaren als gemoedelijk en inspirerend. Beeldfanaat kan goed met je meedenken en het is prettig om samen te sparren over nieuwe leuke ideeën.

Voor een van onze partners had Beeldfanaat een video over ons gemaakt. Zo raakte we in contact en hadden meteen een klik. Beeldfanaat is een professioneel bedrijf en expert op het gebied van foto- en videocreatie. Ik kan erop vertrouwen dat er elke maand leuke content voor ons gemaakt wordt en dat ze keer op keer kwaliteit leveren.

Het was een prettige samenwerking, met hele fijne jongens. Kwa communicatie zijn ze sterk en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Het is een gedreven bedrijf dat breed georiënteerd is, ze hebben alles in huis, ga zo door.

De samenwerking met Beeldfanaat was heel erg prettig. De communicatie verliep voor, tijdens en na het project erg goed, nog beter dan dat wij gewend waren. Je voelt geen afstand of druk met deze jongens. Bij Beeldfanaat ga je echt een partnerschap aan voor de langere tijd en is de samenwerking persoonlijk. Als Beeldfanaat bij jouw organisatie past zou ik ze zeker aanraden!

Beeldfanaat levert gewoon echt goed werk. Ze nemen alles uit handen en tonen initiatief. Soms kan het opleveren van een video wat langer duren, maar dat is niet erg. Ze laten zien hoe kritisch ze zijn en dat vind ik belangrijk bij een creatief bedrijf. Wij verkopen een blije bezoeker, en Beeldfanaat zorgt ervoor dat dit kan.

Logo Radboudumc

Bij het Radboudumc staat kwaliteit voorop. Wij eisen van onze leveranciers betrouwbaarheid, goede communicatie en technische vakkennis. Beeldfanaat heeft zich op deze vlakken meer dan eens bewezen als vaste leverancier van zowel video als fotografie.

Over ons

Jouw bedrijf en merk in beeld door Beeldfanaat.

Beeldfanaat visualiseert het verhaal van jouw bedrijf of merk. In de conceptfase bepalen we welke middelen we gaan inzetten. Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben wij alles in huis om jouw communicatie te visualiseren. Elk project is anders en elk project vereist een andere aanpak.

Webdesign showcase mockup Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau
TOP