Insta Titan360 camera door Jesse virtuele tour


Jouw showroom bij de mensen thuis.


Een interactieve virtuele omgeving.

Geef een unieke online ervaring door jouw showroom of bedrijf met een virtuele tour. De mogelijkheden zijn eindeloos; neem je klant live mee door jouw showroom op afstand, creëer een e-learning module van jouw behandelkamer of verbind er een spelelement aan vast. Beeldfanaat helpt je bij de ontwikkeling van jouw vetste virtuele wens met foto’s in een resolutie van 11k.

Virtuele tour

Alles op één plek.

Een interactieve, virtuele omgeving kan fungeren als verzamellocatie voor al jouw online uitingen. De omgeving is volledig in jouw huisstijl en kan video’s, foto’s of andere (bestaande) uitingen bevatten.

Meer lezen...

Bedrijfsmerk versterken.

Mensen zijn graag betrokken bij het bedrijf waar ze hun product of dienst kopen. Een virtuele showroom geeft een unieke beleving die ze zullen onthouden. Door de verwachtingen te overtreffen ontstaat (gratis) mond-tot-mond reclame.

Meer lezen...

24/7 bereikbaar.

Je hoeft je showroom niet dag en nacht open te houden, (potentiële) klanten kunnen altijd de omgeving bekijken vanuit hun smartphone of laptop. Wil je jouw showroom juist liever beveiligd en beperkt bereikbaar? Ook dat is mogelijk!

Meer lezen...

Interactief.

Door interactieve elementen toe te voegen blijft de bezoeker geboeid. Geef je (nieuwe) werknemers een digitale rondleiding door het bedrijf met quizvragen, of laat klanten direct de producten uit de showroom bestellen via een geïntegreerde webshop.

Meer lezen...

Interactieve virtuele tour.

Vanwege COVID-19 konden verschillende beurzen niet doorgaan. Dit probleem heeft Beeldfanaat opgelost door middel van een interactieve virtuele tour. Neem een kijkje in de mooie showroom van NDT International!

Webdesign in Nijmegen Olaf Beeldfanaat

Laten we samenwerken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Social media en google

Meer leads en klanten door marketing.

Naast een goed werkende én visueel aantrekkelijke website is ook de vindbaarheid van groot belang. Deze vindbaarheid kan vergroot worden met o.a. SEO (Search Engine Optimisation) en betaalde online marketing op Google (SEA) of social media (Facebook, Instagram). Ook hierin adviseren we je graag, om zo met jouw bedrijf het meeste uit jouw website te halen. We werken hiervoor met korte lijntjes samen met ervaren marketeers. Zo heb jij maar één aanspreekpunt nodig en kan er snel geschakeld worden.

Marketing
Cases

NDT International

NDT heeft dankzij Beeldfanaat een grote stap gezet in hun visuele en online communicatie.

NDT International

NDT heeft dankzij Beeldfanaat een grote stap gezet in hun visuele en online communicatie.
TOP
Arrow