Authentieke videocamera


Videografie voor jouw merk.
Authentieke videocamera

Video's laten maken.

Videografie

Ben jij op zoek naar professionele (bedrijfs)video’s? Wist je dat een video van slechts 1 minuut evenveel informatie kan overbrengen als de tekst op ongeveer 3600 pagina’s? Dat komt neer op ongeveer 1,8 miljoen woorden! Een goede video moet in korte tijd de kern van een verhaal weten over te brengen. Beeldfanaat is expert in visuele communicatie en staat klaar om jou te helpen bij het creëren van gerichte video content.

Betrokkenheid.

Op de juiste manier aandacht trekken is altijd noodzakelijk. Dat doe je niet met tekst. Doelgerichte video trekt aandacht van jouw doelgroep. In de roos, en dat werkt!

Video trekt meer aandacht dan welk ander medium ook, en in een tijd dat we overspoeld worden met informatie, is op de juiste manier de aandacht trekken noodzakelijk. Video creëert betrokkenheid. Zelfs zo veel meer betrokkenheid dat je met een video ongeveer 10 keer meer kans hebt dat mensen uit jouw doelgroep het bekijken, delen en erop reageren dan bij het publiceren van een geschreven tekst.

Meer lezen...

Emoties oproepen.

95% van de aankoopbeslissingen gebaseerd zijn op emotie. De juiste kleur, rake muziek , lyrics, gezichtsuitdrukkingen, gesproken tekst en tone of voice . Met video kan zoveel meer. Say no more…

Meer lezen...

Hedendaagse wereld.

Video is overal: van TV tot Insta.  TikTok kent zelfs  alléén nog maar video.  Wake up…

Onze maatschappij wordt steeds meer ingericht op het gebruik van video. Dit begon al bij de switch van radio naar tv, maar bedenk je eens dat het nieuwste social media kanaal zich volledig richt op video: TikTok. Video is overal. Niet zo gek dat 78% van de wereld minstens 1x per week een video bekijkt.

Meer lezen...

Kanalen.

Jouw video op Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Website, billboards enz. Wat jij  wil, maar wereldwijd bereik is mogelijk.

Een video is op veel plekken in te zetten. Natuurlijk is YouTube hét videoplatform en na Google de grootste zoekmachine van de wereld. Een video is ook te gebruiken op: Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Website, billboards enz.

Meer lezen...
Reviews

Radboudumc

Bernhard Rodenburg

Bij het Radboudumc staat kwaliteit voorop. Wij eisen van onze leveranciers betrouwbaarheid, goede communicatie en technische vakkennis. Beeldfanaat heeft zich op deze vlakken meer dan eens bewezen als vaste leverancier van zowel video als fotografie.

James Horeca

Caine Reijers

Geweldig team om mee samen te werken. Kan op alle fronten de ideale presentatie bedenken naar de buitenwereld toe. Zowel met zichtbare content als op de achtergrond ervoor zorgen dat de juiste doelgroep benaderd wordt, zodat iedere euro die wordt geïnvesteerd, zich snel terug in de omzet uit!

Skillable

Bas van Lieshout

We hebben met ons bedrijf al een langdurige, prettige samenwerking met Beeldfanaat. Zij realiseren vaak content voor klanten van ons marketingbureau. Ik ervaar de samenwerking als pro-actief en professioneel met een focus op kwaliteit. Mocht je op zoek zijn naar een partij die niet alleen zeer creatief kan werken, maar tijdens de samenwerking vooral ook goed kan organiseren, dan kan ik Beeldfanaat van harte aanbevelen!

Numblees

Petra Weijenberg

Beeldfanaat is een leuke club met jonge, professionele mensen. Ze weten waar ze het over hebben en staan altijd snel voor ons klaar.
Ze hebben verschillende expertises in huis om je website en marketing goed neer te zetten.

VOS Online Marketing

Annelies Vos

Snel schakelen, en doen wat ze zeggen. Ik liep zelf vast met alle instellingen voor mijn website, met behulp van Olaf is mijn website in no time live gegaan! Erg blij met het resultaat!

VGSA (advocatuur)

Frank van Gaal

Voor iedereen die een mooie en frisse website wil laten maken beveel ik Beeldfanaat van harte aan. De communicatie met deze enthousiaste en creatieve mensen verliep snel en uitstekend. Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel over het vertalen van mijn wensen in een mooi product. Ik ben nog steeds ontzettend blij met een prachtige website.

Versterk jouw video.

Marketing richt zich op het overbrengen van waarde van een merk, product of dienst met als doel werving, vergroten van naamsbekendheid of het neerzetten van een goed imago. Een ijzersterke video inzetten om marketingdoelen te behalen loopt als een trein. Om die reden hebben wij de handen ineengeslagen met ervaren marketeers. Zo kunnen we de content die we voor jou creëren precies bij de juiste doelgroep voorschotelen!

Marketing
Fanaat-Sander Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Cases

NDT International

NDT heeft dankzij Beeldfanaat een grote stap gezet in hun visuele en online communicatie.

Brouwerij KEES

Nieuwe website inclusief webshop die aansluit bij het moderne KEES

NDT International

NDT heeft dankzij Beeldfanaat een grote stap gezet in hun visuele en online communicatie.

Brouwerij KEES

Nieuwe website inclusief webshop die aansluit bij het moderne KEES
TOP
Arrow