Authentieke videocamera

Videografie voor jouw merk.

Video's laten maken.

Ben jij op zoek naar professionele (bedrijfs)video’s? Wist je dat een video van slechts 1 minuut evenveel informatie kan overbrengen als de tekst op ongeveer 3600 pagina’s? Dat komt neer op ongeveer 1,8 miljoen woorden! Een goede video moet in korte tijd de kern van een verhaal weten over te brengen. Beeldfanaat is expert in visuele communicatie en staat klaar om jou te helpen bij het creëren van gerichte video content.

Betrokkenheid.

Op de juiste manier aandacht trekken is altijd noodzakelijk. Dat doe je niet met tekst. Doelgerichte video trekt aandacht van jouw doelgroep. In de roos, en dat werkt!

Video trekt meer aandacht dan welk ander medium ook, en in een tijd dat we overspoeld worden met informatie, is op de juiste manier de aandacht trekken noodzakelijk. Video creëert betrokkenheid. Zelfs zo veel meer betrokkenheid dat je met een video ongeveer 10 keer meer kans hebt dat mensen uit jouw doelgroep het bekijken, delen en erop reageren dan bij het publiceren van een geschreven tekst.

Meer lezen...

Emoties oproepen.

95% van de aankoopbeslissingen gebaseerd zijn op emotie. De juiste kleur, rake muziek , lyrics, gezichtsuitdrukkingen, gesproken tekst en tone of voice . Met video kan zoveel meer. Say no more…

Meer lezen...

Hedendaagse wereld.

Video is overal: van TV tot Insta.  TikTok kent zelfs  alléén nog maar video.  Wake up…

Onze maatschappij wordt steeds meer ingericht op het gebruik van video. Dit begon al bij de switch van radio naar tv, maar bedenk je eens dat het nieuwste social media kanaal zich volledig richt op video: TikTok. Video is overal. Niet zo gek dat 78% van de wereld minstens 1x per week een video bekijkt.

Meer lezen...

Kanalen.

Jouw video op Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Website, billboards enz. Wat jij  wil, maar wereldwijd bereik is mogelijk.

Een video is op veel plekken in te zetten. Natuurlijk is YouTube hét videoplatform en na Google de grootste zoekmachine van de wereld. Een video is ook te gebruiken op: Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Website, billboards enz.

Meer lezen...

Pakkende video voor jouw merkverhaal.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van videocontent? We gaan graag vrijblijvend in gesprek!

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Tevreden opdrachtgevers.

De samenwerking heb ik ervaren als gemoedelijk en inspirerend. Beeldfanaat kan goed met je meedenken en het is prettig om samen te sparren over nieuwe leuke ideeën.

Voor een van onze partners had Beeldfanaat een video over ons gemaakt. Zo raakte we in contact en hadden meteen een klik. Beeldfanaat is een professioneel bedrijf en expert op het gebied van foto- en videocreatie. Ik kan erop vertrouwen dat er elke maand leuke content voor ons gemaakt wordt en dat ze keer op keer kwaliteit leveren.

Het was een prettige samenwerking, met hele fijne jongens. Kwa communicatie zijn ze sterk en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Het is een gedreven bedrijf dat breed georiënteerd is, ze hebben alles in huis, ga zo door.

De samenwerking met Beeldfanaat was heel erg prettig. De communicatie verliep voor, tijdens en na het project erg goed, nog beter dan dat wij gewend waren. Je voelt geen afstand of druk met deze jongens. Bij Beeldfanaat ga je echt een partnerschap aan voor de langere tijd en is de samenwerking persoonlijk. Als Beeldfanaat bij jouw organisatie past zou ik ze zeker aanraden!

Beeldfanaat levert gewoon echt goed werk. Ze nemen alles uit handen en tonen initiatief. Soms kan het opleveren van een video wat langer duren, maar dat is niet erg. Ze laten zien hoe kritisch ze zijn en dat vind ik belangrijk bij een creatief bedrijf. Wij verkopen een blije bezoeker, en Beeldfanaat zorgt ervoor dat dit kan.

Logo Radboudumc

Bij het Radboudumc staat kwaliteit voorop. Wij eisen van onze leveranciers betrouwbaarheid, goede communicatie en technische vakkennis. Beeldfanaat heeft zich op deze vlakken meer dan eens bewezen als vaste leverancier van zowel video als fotografie.

TOP