Wil jij video's laten maken?

Wil jij (bedrijfs)video’s laten maken? Wist je dat een video van 1 minuut net zo veel kan vertellen als de tekst op ongeveer 3600 pagina’s? Dat zijn zo’n 1,8 miljoen woorden! Een video moet in korte tijd tot de kern van het verhaal komen. Beeldfanaat weet hoe om te gaan met deze visuele tak van communicatie en staat klaar om jou te helpen bij het maken van gerichte video content.

Persoonlijke service.

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Wij geloven dat dit het eindproduct ten goede komt. Een relaxte samenwerking is voor ons belangrijk. We zijn dan ook via WhatsApp, telefoon en/of mail te bereiken.

Maak impact.

Wist je dat 95% van de aankoopbeslissingen gebaseerd zijn op emotie. De juiste kleur, rake muziek , lyrics, gezichtsuitdrukkingen, gesproken tekst en tone of voice . Met video kan zoveel meer. Say no more…

Juiste kanalen.

De video laten maken is 1, maar de video op de juiste manier inzetten is ook erg belangrijk. We stoppen niet na oplevering, we helpen je met het inzetten van de video op de juiste kanalen.

Logo heineken
Logo SSH& studenten
Logo Gemeente Nijmegen
Logo Numblees webdesign

Elkaar leren kennen.

Vertel ons je ideeën en wensen, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Door deze basis informatie te delen, kunnen we gerichte vragen stellen om vervolgens zo snel mogelijk tot een passende offerte te komen.

Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben we alles in huis om jouw communicatie te visualiseren.

Meet us

Video

Een video die impact maakt bij je doelgroep.

We nemen je mee in het proces van A tot Z. Te beginnen met een concept, script, voice-over, shotlist en uiteindelijk de draaidagen en de montage. Door goed na te denken over het doel van de video, creëren we een video die impact maakt bij jouw doelgroep.

Duidelijke planning & één contactpersoon.

Vooraf maken en delen we een duidelijke planning, zo weet je direct wanneer er input van jou verwacht wordt. Je communiceert altijd overzichtelijk met één contactpersoon van Beeldfanaat. Zo raak je niet verstrikt in 5 verschillende namen/telefoonnummers/-mailadressen, maar kun je voor al je vragen terecht bij één persoon.

Webdesign in regio Nijmegen
Online marketing resultaten mockup

Je video ook op de socials.

Naast de complete video kunnen we ‘m opdelen in een aantal korte snippets. Deze kunnen ingezet worden als teasers of gesponsorde berichten. Deze snippets dienen binnen een paar seconden de aandacht van de kijker getrokken te hebben. We denken graag met je mee over hoe de video het best ingezet kan worden.

Reviews

De samenwerking heb ik ervaren als gemoedelijk en inspirerend. Beeldfanaat kan goed met je meedenken en het is prettig om samen te sparren over nieuwe leuke ideeën.

Voor een van onze partners had Beeldfanaat een video over ons gemaakt. Zo raakte we in contact en hadden meteen een klik. Beeldfanaat is een professioneel bedrijf en expert op het gebied van foto- en videocreatie. Ik kan erop vertrouwen dat er elke maand leuke content voor ons gemaakt wordt en dat ze keer op keer kwaliteit leveren.

Het was een prettige samenwerking, met hele fijne jongens. Kwa communicatie zijn ze sterk en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Het is een gedreven bedrijf dat breed georiënteerd is, ze hebben alles in huis, ga zo door.

De samenwerking met Beeldfanaat was heel erg prettig. De communicatie verliep voor, tijdens en na het project erg goed, nog beter dan dat wij gewend waren. Je voelt geen afstand of druk met deze jongens. Bij Beeldfanaat ga je echt een partnerschap aan voor de langere tijd en is de samenwerking persoonlijk. Als Beeldfanaat bij jouw organisatie past zou ik ze zeker aanraden!

Beeldfanaat levert gewoon echt goed werk. Ze nemen alles uit handen en tonen initiatief. Soms kan het opleveren van een video wat langer duren, maar dat is niet erg. Ze laten zien hoe kritisch ze zijn en dat vind ik belangrijk bij een creatief bedrijf. Wij verkopen een blije bezoeker, en Beeldfanaat zorgt ervoor dat dit kan.

Logo Radboudumc

Bij het Radboudumc staat kwaliteit voorop. Wij eisen van onze leveranciers betrouwbaarheid, goede communicatie en technische vakkennis. Beeldfanaat heeft zich op deze vlakken meer dan eens bewezen als vaste leverancier van zowel video als fotografie.

Over ons

Jouw bedrijf en merk in beeld door Beeldfanaat.

Beeldfanaat visualiseert het verhaal van jouw bedrijf of merk. In de conceptfase bepalen we welke middelen we gaan inzetten. Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben wij alles in huis om jouw communicatie te visualiseren. Elk project is anders en elk project vereist een andere aanpak.

Behind the scene bij Heineken shoot, de setting Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau
TOP