Wil jij video's laten maken?

Wil jij (bedrijfs)video’s laten maken? Wist je dat een video van 1 minuut net zo veel kan vertellen als de tekst op ongeveer 3600 pagina’s? Dat zijn zo’n 1,8 miljoen woorden! Een video moet in korte tijd tot de kern van het verhaal komen. Beeldfanaat weet hoe om te gaan met deze visuele tak van communicatie en staat klaar om jou te helpen bij het maken van gerichte video content.

Persoonlijke service.

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Wij geloven dat dit het eindproduct ten goede komt. Een relaxte samenwerking is voor ons belangrijk. We zijn dan ook via WhatsApp, telefoon en/of mail te bereiken.

Maak impact.

Wist je dat 95% van de aankoopbeslissingen gebaseerd zijn op emotie. De juiste kleur, rake muziek , lyrics, gezichtsuitdrukkingen, gesproken tekst en tone of voice . Met video kan zoveel meer. Say no more…

Juiste kanalen.

De video laten maken is 1, maar de video op de juiste manier inzetten is ook erg belangrijk. We stoppen niet na oplevering, we helpen je met het inzetten van de video op de juiste kanalen.

Logo heineken
Logo SSH& studenten
Logo Gemeente Nijmegen
Logo Numblees webdesign

Elkaar leren kennen.

Vertel ons je ideeën en wensen, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Door deze basis informatie te delen, kunnen we gerichte vragen stellen om vervolgens zo snel mogelijk tot een passende offerte te komen.

Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben we alles in huis om jouw communicatie te visualiseren.

Meet us

Video

Een video die impact maakt bij je doelgroep.

We nemen je mee in het proces van A tot Z. Te beginnen met een concept, script, voice-over, shotlist en uiteindelijk de draaidagen en de montage. Door goed na te denken over het doel van de video, creëren we een video die impact maakt bij jouw doelgroep.

Duidelijke planning & één contactpersoon.

Vooraf maken en delen we een duidelijke planning, zo weet je direct wanneer er input van jou verwacht wordt. Je communiceert altijd overzichtelijk met één contactpersoon van Beeldfanaat. Zo raak je niet verstrikt in 5 verschillende namen/telefoonnummers/-mailadressen, maar kun je voor al je vragen terecht bij één persoon.

Webdesign in regio Nijmegen
Online marketing resultaten mockup

Je video ook op de socials.

Naast de complete video kunnen we ‘m opdelen in een aantal korte snippets. Deze kunnen ingezet worden als teasers of gesponsorde berichten. Deze snippets dienen binnen een paar seconden de aandacht van de kijker getrokken te hebben. We denken graag met je mee over hoe de video het best ingezet kan worden.

Reviews

Radboudumc

Bernhard Rodenburg

Bij het Radboudumc staat kwaliteit voorop. Wij eisen van onze leveranciers betrouwbaarheid, goede communicatie en technische vakkennis. Beeldfanaat heeft zich op deze vlakken meer dan eens bewezen als vaste leverancier van zowel video als fotografie.

James Horeca

Caine Reijers

Geweldig team om mee samen te werken. Kan op alle fronten de ideale presentatie bedenken naar de buitenwereld toe. Zowel met zichtbare content als op de achtergrond ervoor zorgen dat de juiste doelgroep benaderd wordt, zodat iedere euro die wordt geïnvesteerd, zich snel terug in de omzet uit!

Skillable

Bas van Lieshout

We hebben met ons bedrijf al een langdurige, prettige samenwerking met Beeldfanaat. Zij realiseren vaak content voor klanten van ons marketingbureau. Ik ervaar de samenwerking als pro-actief en professioneel met een focus op kwaliteit. Mocht je op zoek zijn naar een partij die niet alleen zeer creatief kan werken, maar tijdens de samenwerking vooral ook goed kan organiseren, dan kan ik Beeldfanaat van harte aanbevelen!

Numblees

Petra Weijenberg

Beeldfanaat is een leuke club met jonge, professionele mensen. Ze weten waar ze het over hebben en staan altijd snel voor ons klaar.
Ze hebben verschillende expertises in huis om je website en marketing goed neer te zetten.

VOS Online Marketing

Annelies Vos

Snel schakelen, en doen wat ze zeggen. Ik liep zelf vast met alle instellingen voor mijn website, met behulp van Olaf is mijn website in no time live gegaan! Erg blij met het resultaat!

VGSA (advocatuur)

Frank van Gaal

Voor iedereen die een mooie en frisse website wil laten maken beveel ik Beeldfanaat van harte aan. De communicatie met deze enthousiaste en creatieve mensen verliep snel en uitstekend. Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel over het vertalen van mijn wensen in een mooi product. Ik ben nog steeds ontzettend blij met een prachtige website.

Over ons

Jouw bedrijf en merk in beeld door Beeldfanaat.

Beeldfanaat visualiseert het verhaal van jouw bedrijf of merk. In de conceptfase bepalen we welke middelen we gaan inzetten. Met het veelzijdige team van Beeldfanaat hebben wij alles in huis om jouw communicatie te visualiseren. Elk project is anders en elk project vereist een andere aanpak.

Behind the scene bij Heineken shoot, de setting Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau
TOP
Arrow