Over ons

Beeldfanaat is jouw creatieve content partner voor visuele verhalen die impact maken.

Wij zijn Beeldfanaat

Beeldfanaat helpt jou met het visueel maken van het verhaal van jouw merk. We denken met je mee, doen onderzoek naar jouw doelgroep en stellen aan de hand hiervan een strategie op. Tijdens het concept wordt bepaald welke middelen ingezet gaan worden. Met een team van specialisten gaan wij aan de slag om jouw doel te bereiken. We werken hiervoor met marketeers, designers, SEO specialisten & videograven. Ben je benieuwd naar wat ons team voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Content creator

Sander Baardemans

Animator / editor

Menno Dekker

(Web)designer

Mike van Putten

Concept & editor

Max Haandrikman

Beeldfanaat op Instagram

๐ŸŽฌ ๐—ง๐—œ๐—ฃ๐—ฃ๐—ฌ ๐—–๐—ข๐— ๐— ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—œ๐—”๐—Ÿ
Opdrachtgever: @tippyshot 
Studio: @demoorstudios 
Licht: @julespeters__ 
Productie: Beeldfanaat
๐Ÿ’™๐—”๐—ถ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ
Dit weekend staat in het teken van Airborne, de luchtovername van belangrijke bruggen. Ter nagedachtenis lanceert Vitesse een shirt dat in het teken staat van de Airborne-operatie. We zijn vereerd om de lancering van dit shirt te mogen vastleggen!
@mijnvitesse
๐Ÿ”ฅ๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐˜€ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป!
Het houdt niet op bij een video, een foto of een website; het vereist samenwerking om tot het beste resultaat te komen. @festicode.official begon vrijwel vanaf nul met haar communicatie-uitingen en zocht naar een manier om haar evenementen software effectief over te brengen naar de doelgroep. Door dieper in te gaan op het gevoel en de waarde die het biedt, weet de doelgroep precies wat hen te wachten staat en welke voordelen het met zich meebrengt. De kracht van deze creaties lag in het vermogen om overbodige informatie weg te laten en meteen tot de kern te komen. Ondertussen maken grote spelers in de evenementenwereld gebruik van deze mooie software!
๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐˜€๐—ฐ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ตโœ๐Ÿผ
Bij elk nieuw project beginnen we met de essentie: pen op papier. Dit proces stimuleert ons creatief te denken en leidt tot betere ideeรซn. Of we nu werken aan video's of websites, starten vanaf nul legt de basis voor vernieuwing.
๐Ÿ’™ - ๐—™๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐— ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ผ
Congrats Menno, wij zijn erg blij en trots! Hij heeft namelijk zojuist zijn contract getekend! Menno is fanatiek met het maken van (3D) animaties en brengt montages naar veel hoger niveau. Waarschijnlijk heb je al veel van hem voorbij zien komen en dat gaat dus zeker niet het laatste zijn. 
Jullie gaan nรณg veel meer van hem zien!
๐—™๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐—ฒ๐˜! ๐Ÿ”ฅ
Op de set laten we onze passie zien - volledige focus, samenwerking en gedrevenheid! 
Project: @orangex_nl 
Gaffer: @boerboom.joris 
Productie: Fanaat Olaf
Film: Fanaat Jesse
๐Ÿ’™ ๐—–๐—ฎ๐—ฝ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜†
 Komende week gaan wij in opdracht van @vierdaagsefeesten de sfeer vangen! Spot jij een van onze fanaten?
๐Ÿ”ฅ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด & ๐—ฆ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ
De kracht is om jouw karakter aan de buiten wereld te laten zien, zodat je niet alleen opvalt bij je doelgroep maar ook bij je toekomstige medewerkers! 
๐Ÿ’™ - @naswerkt 
#vacaturevideo
#sollicitatievideo
#selectieproces
#recruitmentvideo
#contentcreatie
#contentstrategie
#creatievecontent
#contentmakers
#Beeldfanaat
#Nijmegen
TOP