Onze kracht

Zoek je de perfecte foto? Wil je pakkende bedrijfsvideo’s? En dat alles verwerkt in een overzichtelijke website? Hier vind je al deze specialisaties onder één dak. Wij zijn Jesse, Sander en Olaf. Samen zijn wij Beeldfanaat. We kennen elkaars werkwijze, sparren dagelijks en spreken dezelfde beeldtaal. We zijn perfect op elkaar ingespeeld. Zo verloopt de samenwerking soepel en ben jij niet voor alles de tussenpersoon. Dat zijn wij.

Wij zoeken naar de beste oplossing voor jouw onderneming. Heb je al een website? Wil je alleen nieuwe foto’s of een toffe video? Wij adviseren je op de weg naar de beste uitkomst. Ga bijvoorbeeld voor het totaalpakket en ervaar hoe onze verschillende diensten elkaar versterken. Of kies voor één van onze drie diensten. Bij Beeldfanaat zijn we één team, maar staan we los van elkaar minstens zo sterk.

Benieuwd naar onze diensten?

Hoe wij werken

Vertel ons meer
We zijn nieuwsgierig naar jou en je organisatie. Graag horen we meer over je doelen en ideeën. Dit doen we tijdens een vrijblijvende kennismaking. Daarnaast vertellen we wie wij zijn en wat we doen.
Weet waar je aan toe bent
Nu je een gezicht bij de naam hebt, stellen we - vrijblijvend - een offerte op. We schetsen een duidelijk beeld van de opdracht en de kosten, zodat jij meteen weet waar je aan toe bent.
Denk met ons mee
Jij wordt blij van ons en wij van jou. Over op de volgende stap. We zoomen in op jouw wensen tot we het perfecte concept voor je bedrijf, product of idee bereiken.
Bekijk het idee
We starten niet meteen. Eerst zetten we het op papier en sturen het naar je op. Kijk nog eens rustig naar het idee. Laat ons daarna weten wat je ervan vindt.
Ga van woord naar beeld
Is het concept akkoord? Dan gaan we van woord naar beeld. Samen maken we een planning. Daarna gaan we voor je aan de slag.
Blijf up-to-date
Betrokkenheid vinden we bij Beeldfanaat belangrijk. Tijdens het hele proces geven we je updates over de ontwikkeling.
De finishing touch
Het eerste concept staat op beeld. We kijken samen of alles aansluit op je verwachting. Zijn er nog aanpassingen? Wij schaven bij waar nodig.
En... Klaar!
Het eindresultaat staat. Heb jij nog vragen over het gebruik van de beelden of je nieuwe website? We nemen de tijd om je alles haarfijn uit te leggen.