Fotografie door Beeldfanaat in Nijmegen


Geef sfeer met fotografie.

Fotografie door Beeldfanaat in Nijmegen

Foto's passend bij jouw merk.

60% van de bezoekers op websites geeft aan dat wanneer je een foto op de contactpagina hebt staan, ze sneller contact met je opnemen. Beeldfanaat vindt het belangrijk dat jouw producten, diensten of andere werkzaamheden op de juiste manier in beeld gebracht worden. Met fotografie zorgen wij ervoor dat jij gezien wordt. Zo weet je zeker weet dat het jouw doelgroep bereikt!

Fotografie

Persoonlijkheid.

Foto’s van je eigen bedrijf, je eigen product, je eigen dienst of je eigen werknemers; het spreekt veel meer dan stock foto’s van internet. Daarom is het belangrijk om in alle uitingen eigen content te gebruiken. Hiermee wek je vertrouwen op bij jouw doelgroep en weten ze met wie ze te maken krijgen. Mensen willen namelijk zaken doen met mensen en niet met een bedrijf.

Meer lezen...

Vertegenwoordig je merk.

Jouw doelgroep associeert je merk met jouw foto’s. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van je foto’s aansluit bij de kwaliteit van je dienst of product. Wanneer de foto’s kwalitatief minder zijn, dan gaat je doelgroep er ook vanuit dat je product of dienst van mindere kwaliteit is. Daarom zijn goede foto’s perfect om een goed eerste indruk achter te laten.

Meer lezen...

Actie tot kopen.

Iedereen kent het gezegde “Een foto zegt meer dan 1000 woorden.” Het klinkt uitgemolken, maar het blijft een feit. Wanneer een foto het juiste verhaal vertelt over je product of dienst zet dit aan tot het afnemen van jouw product of dienst.

Meer lezen...

Herkenning.

Wanneer er in een constante lijn foto’s worden gemaakt, gaat dit gepaard met een bepaalde stijl. Jouw doelgroep gaat die stijl herkennen! Vervolgens hoeven ze alleen nog maar een foto te zien zonder het logo om te weten dat het van jou af komt. Hierdoor kom jij on top of mind bij je doelgroep.

Meer lezen...

Versterk jouw fotografie.

Marketing richt zich op het overbrengen van waarde van een merk, product of dienst met als doel werving, vergroten van naamsbekendheid of het neerzetten van een goed imago. Een ijzersterke foto inzetten om marketingdoelen te behalen werkt als een trein. Om die reden hebben wij de handen ineengeslagen met ervaren marketeers. Zo kunnen we de content die we voor jou creëren precies bij de juiste doelgroep voorschotelen!

Marketing
Fanaat-Jesse Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Cases

NDT International

NDT heeft dankzij Beeldfanaat een grote stap gezet in hun visuele en online communicatie.

Radboudumc

Patiëntcommucatie, interne communicatie & e-learning.

NDT International

NDT heeft dankzij Beeldfanaat een grote stap gezet in hun visuele en online communicatie.

Radboudumc

Patiëntcommucatie, interne communicatie & e-learning.
Stappenplan voor jouw foto's

Een passend kader.

U roept, wij draaien? Liever niet. Natuurlijk helpen we bij het behalen van jouw doelen, maar buiten dat willen we de samenwerking aan gaan! Onze opdrachtgevers zien we graag als partners waarméé we mooie dingen maken in plaats van klanten waarvóór we mooie dingen maken. Samen ontwerpen noemen we dat. En dat gaat zo:

Werkwijze

Kennismaking.

1

Wij zijn geïnteresseerd in wie jij bent en jij in wie wij zijn. Wat houd je bezig en waarom wil je eigenlijk fotografie.

Concept.

2

We weten wie de doelgroep is en wat ze willen, ,aar hoe gaan we dit doen? Wij gaan brainstormen en werken dit uit in een helder en concreet concept.

Offerte.

3

Quanto costa? Vooraf werken wij altijd met offertes. We willen graag transparant zijn in onze prijzen.

Het plan.

4

Vooraf maken we samen met jou een plan met een heldere planning uit. Ook bepalen we de modellen, locatie en het gehele team.

Say cheese.

Het moment van de foto’s; iedereen is voorbereidt voor een soepel verloop. Naast een productieve dag, moet dit ook een leuke dag zijn!

5

Nabewerking.

6

Wij zorgen ervoor dat alles in jouw stijl bewerkt wordt. Zo weten we zeker dat alles bij jou en je doelgroep.

Feedback.

7

Tuurlijk is er ruimte voor feedback. Dus brand los en zeg wat je vindt. Zo bouwen samen een goed eind product.

Implementatie.

8

Wij helpen je bij de implementatie van je foto’s, of we regelen het gewoon van a tot z voor je. Geen gedoe!

TOP