Olaf webdesign Beeldfanaat

Webdesign voor jouw bedrijf.


Webdesign voor jouw bedrijf.

Olaf webdesign Beeldfanaat

Website laten maken.

Webdesign

Online zichtbaarheid.

Een website legt de basis voor jouw online zichtbaarheid en daarmee dus ook voor jouw online vindbaarheid. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken in combinatie met een strategische structuur opbouw, is jouw website vindbaar door potentiële klanten.

Meer lezen...

Geloofwaardigheid.

Een professionele website zorgt voor geloofwaardigheid en daarmee vertrouwen. Onderzoek van Google geeft aan dat 56% van de consumenten een bedrijf niet vertrouwt, als zij geen website hebben. Bij een modern bedrijf hoort tegenwoordig een professionele website.

Meer lezen...

24/7 bereikbaar.

Een potentiële klant kan op elk moment meer informatie vinden, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. Deze informatie kan onder andere verspreid worden met teksten, video’s of foto’s. We denken graag met je mee!

Meer lezen...

Design.

Een moderne website is een must. Uit onderzoek van Google blijkt dat bezoekers al binnen 2/10 van een seconde een mening vormen. Vervolgens blijven ze nog 2,6 seconden op de website om de mening eventueel bij te stellen. Deze mening is dus volledig gebaseerd op het design!

Meer lezen...

Versterk jouw webdesign.

Marketing
BeeldFanaat-Olaf Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we samenwerken!

Cases

NDT International

Brouwerij KEES

NDT International

Brouwerij KEES

Stappenplan voor jouw website

Zo zorgen wij voor een website die bij jou past.

Werkwijze

Kennismaking.

Offerte.

Strategie.

Planning.

Ontwerp.

Ontwikkeling.

Feedback.

Oplevering.

Onderhoud.

FAQ
De eerste vragen die bij je opkomen

Meer weten? Neem contact op!

We maken hierin een tweedeling; hosting/updaten & wijzigingen doorvoeren. Hosting/updaten is verplicht, zodat wij de garantie kunnen bieden dat de website blijft werken. Indien dit niet het geval is, lossen wij dit kosteloos op. We spreken indien nodig een maandbedrag af voor het doorvoeren van wijzigingen, zodat we hier niet met uurtje factuurtje hoeven te werken. Voor beide partijen fijn!

We bouwen onze websites met behulp van WordPress; een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform. Binnen WordPress maken we gebruik van een  (CMS) Content Manager System, zodat kleine aanpassingen zoals typfouten of afbeeldingen wijzigen, gemakkelijk zelf kan.

TOP