Authentieke videocamera

Videografie voor jouw merk.


Videografie voor jouw merk.


Authentieke videocamera

Vertel jouw verhaal.

Videografie

Betrokkenheid.

Op de juiste manier aandacht trekken is altijd noodzakelijk. Dat doe je niet met tekst. Doelgerichte video trekt aandacht van jouw doelgroep. In de roos, en dat werkt!

Video trekt meer aandacht dan welk ander medium ook, en in een tijd dat we overspoeld worden met informatie, is op de juiste manier de aandacht trekken noodzakelijk. Video creëert betrokkenheid. Zelfs zo veel meer betrokkenheid dat je met een video ongeveer 10 keer meer kans hebt dat mensen uit jouw doelgroep het bekijken, delen en erop reageren dan bij het publiceren van een geschreven tekst.

Meer lezen...

Emoties oproepen.

95% van de aankoopbeslissingen gebaseerd zijn op emotie. De juiste kleur, rake muziek , lyrics, gezichtsuitdrukkingen, gesproken tekst en tone of voice . Met video kan zoveel meer. Say no more…

Meer lezen...

Hedendaagse wereld.

Video is overal: van TV tot Insta.  TikTok kent zelfs  alléén nog maar video.  Wake up…

Onze maatschappij wordt steeds meer ingericht op het gebruik van video. Dit begon al bij de switch van radio naar tv, maar bedenk je eens dat het nieuwste social media kanaal zich volledig richt op video: TikTok. Video is overal. Niet zo gek dat 78% van de wereld minstens 1x per week een video bekijkt.

Meer lezen...

Kanalen.

Jouw video op Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Website, billboards enz. Wat jij  wil, maar wereldwijd bereik is mogelijk.

Een video is op veel plekken in te zetten. Natuurlijk is YouTube hét videoplatform en na Google de grootste zoekmachine van de wereld. Een video is ook te gebruiken op: Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Website, billboards enz.

Meer lezen...

Versterk jouw video.

Marketing
Fanaat-Sander Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we kennismaken!

Cases

NDT International

Brouwerij KEES

NDT International

Brouwerij KEES

Stappenplan tot jouw video

Zo maken wij onze krachtige video content.

Werkwijze

Kennismaking.

Concept.

Offerte.

Script.

Productie.

Opnames.

Montage.

Feedback.

Implementatie.

FAQ
De eerste vragen die bij je opkomen

Meer weten? Neem contact op!

We maken hierin een tweedeling; hosting/updaten & wijzigingen doorvoeren. Hosting/updaten is verplicht, zodat wij de garantie kunnen bieden dat de website blijft werken. Indien dit niet het geval is, lossen wij dit kosteloos op. We spreken indien nodig een maandbedrag af voor het doorvoeren van wijzigingen, zodat we hier niet met uurtje factuurtje hoeven te werken. Voor beide partijen fijn!

We bouwen onze websites met behulp van WordPress; een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform. Binnen WordPress maken we gebruik van een  (CMS) Content Manager System, zodat kleine aanpassingen zoals typfouten of afbeeldingen wijzigen, gemakkelijk zelf kan.

TOP