Online marketing resultaten mockup

Bereik jouw doelgroep met online marketing.


Bereik jouw doelgroep met online marketing.

Online marketing resultaten mockup

Bereik jouw doelgroep.

Marketing

Motor van je bedrijf.

Je hebt een top product of dienst, je wil dat dit aan de man gebracht wordt. Met het juiste gebruik van marketing gaat dit ook echt gebeuren. Wanneer je de marketing start, is het net alsof je de motor van je bedrijf start.

Meer lezen...

De Why.

Elke ondernemer kent de “Golden Circle”. Wanneer je dit voor jezelf helder hebt, kun je pas echt goed je marketing uitvoeren. Zodra je de Why laat zien in je marketing, snapt je doelgroep wat je doet en bereik je ze pas écht! Dan ben je niet een van de zovelen en ga je meer resultaat behalen.

Meer lezen...

Doelgroep leren kennen.

Door gebruik te maken van marketing en ook de data te analyseren, leer je nog meer de behoeftes en pijnpunten van je doelgroep. Zodra je dit helder in kaart hebt, kan je je product of dienst hier op aanpassen zodat je het nog beter aansluit bij je doelgroep.

Meer lezen...

Vertrouwen.

Marketing zorgt voor vertrouwen bij je doelgroep. Wanneer de kwaliteit van je marketing on point is en je doelgroep zichzelf er in herkent, vertrouwen ze je en nemen ze eerder je product of dienst af.

Meer lezen...

Social media & Google

Socials
Fanaat-Jesse Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we samenwerken!

Cases
Onze marketing cases

Bekijk onze laatste projecten.

NDT International

Brouwerij KEES

NDT International

Brouwerij KEES

Stappenplan voor jouw wbesite

Zo zorgen wij voor een website die bij jou past.

Werkwijze

Kennismaking.

Offerte.

Strategie.

Planning.

Ontwerp.

Ontwikkeling.

Feedback.

Oplevering.

Onderhoud.

FAQ
De eerste vragen die bij je opkomen

Meer weten? Neem contact op!

We maken hierin een tweedeling; hosting/updaten & wijzigingen doorvoeren. Hosting/updaten is verplicht, zodat wij de garantie kunnen bieden dat de website blijft werken. Indien dit niet het geval is, lossen wij dit kosteloos op. We spreken indien nodig een maandbedrag af voor het doorvoeren van wijzigingen, zodat we hier niet met uurtje factuurtje hoeven te werken. Voor beide partijen fijn!

We bouwen onze websites met behulp van WordPress; een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform. Binnen WordPress maken we gebruik van een  (CMS) Content Manager System, zodat kleine aanpassingen zoals typfouten of afbeeldingen wijzigen, gemakkelijk zelf kan.

TOP