Al jaren een nauwe samenwerking.


Al jaren een nauwe samenwerking.

Vaste leverancier voor interne en externe communicatie.

Het Radboud Universitair Medisch Centrum (Radboudumc) is hét academische ziekenhuis in Nijmegen. Beeldfanaat mag zich met trots één van de vaste leveranciers noemen op het gebied van video en fotografie en koestert de band met deze mooie opdrachtgever.

Middels een nauw samenwerkingsverband met de Mediahub voorzien we het hele ziekenhuis van visuele oplossingen. Omdat we het ziekenhuis inmiddels van binnen en buiten kennen én de weg op ons duimpje kennen zijn we in staat zelfstandig producties op te pakken. De persoonlijke band met deze opdrachtgever zorgt ervoor dat we op een laagdrempelige manier bereikbaar zijn en al jaren samenwerken.

Doel.

In een ziekenhuis met ongeveer 11.000 medewerkers, 1100 bedden, 35.000 operaties per jaar én ook nog eens 3300 studenten is effectief communiceren key. De Mediahub voorziet het ziekenhuis van visuele communicatie en is een langdurige samenwerking met Beeldfanaat aangegaan. Zo verlichten we de Mediahub door, in opdracht van het ziekenhuis, zelfstandig producties op te pakken.

Resultaat.

Inmiddels hebben we de mediahub kunnen helpen met meer dan 50 producties binnen het Radboudumc binnen het ziekenhuis. Dit gaat om zowel interne- als externe communicatie en om zowel videografie als fotografie.

Radboudumc

Corona documentaire.

Tijdens de coronacrisis is er veel veranderd in het ziekenhuis. In zo’n enorme organisatie, waar het gaat om levens, is het noodzakelijk dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Beeldfanaat werkte mee aan een documentaire over het ziekenhuis in coronatijd. Hiervoor zijn op verschillende plekken binnen Het Radboud video items gemaakt. Deze items zijn vervolgens ook als losse items gebruikt op de social media kanalen van het ziekenhuis, zoals deze video over de terughuizing van de Acute opname afdeling.

Ontwikkeling

Het resultaat.

Wervingsfilm verslavingsartsen.

De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut van het Radboudumc. De opleiding tot verslavingsarts (NOVA) valt hier ook onder en wij mochten een wervingsfilm maken met als doel om interesse te wekken voor het vak! In dit project hebben we meegewerkt van begin tot eind, dus van concept tot implementatie.

Bekijk hier de wervingsfilm.

Een langdurige samenwerking.

Het bijzondere aan deze opdrachtgever is dat elke productie bijdraagt aan het beter maken of helpen van zieke mensen. Zo wordt veel van de door ons gemaakte content ingezet in de communicatie richting patiënten, maar ook interne communicatie binnen het umc gebeurt vaak via beeld. Daarnaast blijft het ons verbazen wat voor enorme organisatie dit is. Van Intensive Care tot Raad van Bestuur en van Operatie Kamer tot Corona Cohortafdeling. We hebben inmiddels al zó veel plekken mogen bezoeken met onze camera en we hopen dit nog lang te mogen blijven doen!

Resultaat
Fanaat-Sander Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

TOP