Sfeerbeeld NDT International Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

De rechterhand van NDT International.


De rechterhand van NDT International.

Vaste content partner van de marketingafdeling.

Al jaren levert NDT International B.V potterie wereldwijd. Met focus op kwaliteit en vakmanschap creëert NDT bijzondere collecties.  Zo is bijna elk product uniek bij NDT. Dit komt door de traditionele manier waarop een groot deel van de potten nog steeds wordt geproduceerd. We hebben NDT International geholpen met de online zichtbaarheid en professionalisering door een samenwerking aan te gaan met de afdeling marketing. We zijn blij met deze duurzame samenwerking waarin Beeldfanaat de visuele communicatie volledig uit handen neemt.

Doel.

NDT International wilt een professionaliseringsslag maken met high end content op de online kanalen.

Resultaat.

Een nauwe samenwerking tussen de marketingafdeling van NDT International en Beeldfanaat.

NDT

Offertetool.

De omgeving van de offertetool is een verzamel omgeving voor bijna alle visuele communicatie die we hebben gerealiseerd voor NDT International. In de offertetool zijn alle potten van NDT te vinden. Het systeem is zo opgebouwd dat NDT International zelf kan bepalen welke gebruiker (= een klant) welke collectie te zien krijgt. Zo kan NDT per klant een uniek aanbod doen. Elke klant heeft een eigen startpagina, die helemaal gericht is op de desbetreffende klant. Zij kunnen hier hun favorieten ook direct aangeven.

Screenshot van inlogportaal NDT For You
Ontwikkeling

Interactieve virtuele tour.

Vanwege COVID-19 konden beurzen in 2020 niet doorgaan. NDT International gaf aan hier een alternatief voor te willen hebben. Samen met NDT International hebben we gebrainstormd en kwamen we op het idee om de showroom naar de klant toe te brengen, in plaats van andersom. Dit hebben we opgelost door middel van een interactieve virtuele tour.

Op deze manier kunnen vertegenwoordigers samen, maar online, rondlopen door de virtuele showroom. De klant kan ook zelf door de omgeving “lopen”. Voor elke pot hebben wij een achterliggende pagina gebouwd. Zo kan de gebruiker van de tour op elke pot klikken en komt er een pagina naar boven waar alle specificaties van de pot uitgelicht staan.

Nieuwe website.

De website van NDT International sloot niet meer aan qua huisstijl en visuele communicatie. Beeldfanaat heeft een nieuwe website ontwikkeld met het oog op vernieuwing, dynamisch en voldoende ruimte om al het beeldmateriaal te tonen. Daarnaast moet de bezoeker een duidelijk beeld krijgen van NDT International en haar omvang.

De eerste stap is het ontwikkelen van een homepage design. Hierin hebben we inspiratie opgedaan van de offertetool. In samenspraak met NDT International is de gehele homepage ontworpen, genoeg inspraak dus!

Screenshot van NDT International homepage website

Van klei naar klant.

NDT International levert bloempotten, dit is een intensief proces waar de consument en de klanten van NDT International geen goed beeld van hebben. Wist jij namelijk dat bloempotten in deze tijd nog handgemaakt worden?!

Bouwproces timelapse.

Alleen zeggen dat je bezig bent met de toekomst is makkelijk, NDT International wilde dit ook bewijzen. Het bestaande magazijn van NDT International werd te klein, daarom is er een nieuwe loods gebouwd. De bouw van deze loods is volledig vastgelegd in 4 verschillende timelapse. Deze video’s zijn door iedereen te zien op de social media kanalen van NDT International.

Webdesign in Nijmegen Olaf Beeldfanaat

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

TOP
Arrow