Behind the scenes foto tijdens Heineken shoot Beeldfanaat communicatiebureau

Heineken Star Serve.


Heineken Star Serve.


De experience die je verwacht bij het drinken van Heineken.

Heineken, het wel bekende bier merk. Waar je ook komt ter wereld, kun je wel een Heineken bier bestellen. Zo ook in Australië. Heineken heeft namelijk voor Australië een nieuw bierglas ontwikkeld dat ervoor gaat zorgen dat de Heineken beleving nog unieker maakt. Maar hoe tapt de barvrouw of man hier het perfecte bier mee? Hiervoor heeft Heineken ons ingeschakeld in samenwerking met Franck Evers (Heineken bier expert) om dit proces in beeld te brengen.

Doel.

De barmedewerkers in Australië te instrueren hoe Heineken wilt dat zij Heineken bier tappen en presenteren.

Resultaat.

Drie video’s waarin Franck Evers stap voor stap uitlegt, hoe je Heineken bier voorbereid, tapt & presenteert. Vervolgens is dit door Heineken Australië verspreid naar al hun afnemers.

Heineken

Het script.

Eerst zorgen wij ervoor dat het script rond is. Wij zijn samen met Franck vaak in gesprek gegaan om het script te schrijven. Omdat wij constant in contact zijn met Franck, weten wij zeker dat het script aansluit bij wat hij wil zeggen én duidelijk wil maken.

Proces
Behind the scene bij Heineken shoot, het team

Het team.

We weten wat we gaan doen, nu weten we ook wat we nodig hebben. Het team gaan we compleet maken. Beeldfanaat heeft korte lijntjes met verschillende partijen, wij hebben gekeken naar wie het beste past bij deze opdracht.

Showtime.

Iedereen op de set weet precies wat hij of zij moet doen. Door een goede taakverdeling hebben wij er voor gezorgd dat de dag goed is verlopen. Iedereen heeft zijn taak perfect uitgevoerd met een top resultaat. Trots op het team!

Behind the scene bij Heineken shoot

Monteren.

De puzzelstukjes in elkaar zien te krijgen. Een goede voorbereiding is het halve werk; omdat we veel tijd hebben gestoken in het voorbereiden is het helder wat er op welke plek komt. Hierbij hebben we het vooraf opgestelde script gebruikt met een goede taakverdeling. De regie heeft ervoor gezorgd dat de juiste beelden geschoten zijn.

Resultaat
Fanaat-Jesse Beeldfanaat communicatiebureau reclamebureau

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

TOP
Arrow