Webdesign KEES in Nijmegen

Functionele en gebruiksvriendelijke webshop.


Functionele en gebruiks-vriendelijke webshop.

Webdesign KEES in Nijmegen

Een webshop voor KEES.

Kees Bubberman, eigenaar en brouwmeester van Brouwerij Kees, heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt in het internationale speciaal bier-landschap. Als verdienstelijk thuisbrouwer kreeg Kees van lokale brouwerij Emelisse uit Kamperland de kans om aan de slag te gaan als professioneel brouwer. Hier groeide Kees uit tot brouwmeester van internationale faam.

Doel.

KEES is de afgelopen tijd bezig geweest met het herontwikkelen van een herkenbare huisstijl. De website is hiervan de laatste stap. Via de nieuwe webshop wil KEES meer online verkoop van hun speciaalbier genereren.

Resultaat.

Met de nieuwe webshop heeft KEES een professionaliseringsslag gemaakt en wordt hun nieuwe huisstijl op alle platformen doorgevoerd. De speciaalbieren knallen van het scherm en zijn te bestellen dmv een simpele check-out.

KEES

Eerst een visuele stevige basis.

Wireframes geven een inzichtelijk en visueel beeld. Een webshop heeft een complexe structuur en er zijn veel design mogelijkheden. Door de wireframes met KEES te bespreken, kregen zij al snel een idee van de nieuwe website. Ook konden zij in dit stadium feedback geven over de inhoud, dat blijft natuurlijk hun expertise.

Wireframes
Wireframe Beeldfanaat communicatiebureau KEES

Dynamische header slider.

KEES is continu bezig met het samenstellen van nieuwe bieren. Om de verkoop van deze bieren een extra boost te geven, worden ze op de homepage in een dynamische slider getoond. Door het sfeerbeeld kan de koper zich herkennen in de situatie.

Screenshot van homepage van Brouwerij KEES
Ontwikkeling
Screenshot van het webshop overzicht van Brouwerij KEES

Webshop met handige filters.

Door de slimme filters heeft de klant binnen een handomdraai het juiste biertje voor hem of haar. Zo kan er onder andere gefilterd worden op alcoholpercentage, de bierstijl of prijs. Alles voor een optimale klantbeleving.

Vertrouwen is belangrijk.

Zeker bij een webshop is vertrouwen ontzettend belangrijk. Door het verhaal achter KEES duidelijk weer te geven, krijgt de klant een beter beeld van KEES.

Screenshot van de Over Ons pagina van Brouwerij KEES

Een langdurige samenwerking.

Het resultaat is dan ook een volledig functionerende webshop voor Brouwerij KEES waarin de kleurrijke blikken goed tot hun recht komen. We zijn trots op het resultaat en zijn blij met deze samenwerking. Deze samenwerking stopt namelijk niet na de oplevering; maandelijks voegen we nieuwe bieren toe aan de webshop en op de homepage. Zo blijft de website ontzettend dynamisch!

Mockup Brouwerij KEES Beeldfanaat communicatiebureau
Resultaat
Webdesign in Nijmegen Olaf Beeldfanaat

Laten we kennismaken!

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en je ideeën. We gaan graag vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

TOP
Arrow