Beeldfanaat_01328

Bezig met een bijzondere ontwikkeling?

In deze tijd worstelen veel bedrijven met de 1,5 meter samenleving. Zo ook NDT International; een groothandel in bloempotten gevestigd in Gendt. Het bedrijf staat veel op beurzen, maar door ?COVID-19 is het niet zeker of ze dit jaar weer hun op de beurs mogen staan.

De klant niet naar de beurs, maar de beurs naar de klant brengen!

NDT heeft snel geschakeld en ons benaderd om te kijken hoe we dit op een innovatieve manier kunnen oplossen. Samen met hen zijn wij gaan brainstormen en al snel kwam naar voren dat de klant niet naar de beurs kan, dus dat wij de beurs naar de klant moeten gaan brengen! Maar hoe?

Beeldfanaat 01373

Virtuele Tour

Momenteel gaan de ontwikkelingen op onlinegebied erg hard. Er worden verschillende programma?s gebruikt om met elkaar in contact te blijven en te overleggen op afstand. Maar hoe breng je nou het gevoel van de beurs, waar alle producten tentoongesteld worden, naar klant? Inderdaad, door een interactieve virtuele tour in de (net vernieuwde!) showroom. Op deze manier krijgt de klant het gevoel van een beurs en kunnen de verkopers van NDT International alle  producten laten zien.

Beeldfanaat 01398

Nieuwe uitdaging

Voor ons is dit een nieuwe uitdaging, maar ook hier laten wij zien dat we niet denken vanuit het middel maar vanuit het doel. Door deze mindset zijn de mogelijkheden oneindig. We zijn ons volledig gaan verdiepen in hoe we de virtuele interactieve tour het beste kunnen vormgeven. We hebben de beste 360 graden camera?s gebruikt en onszelf nieuwe software aangeleerd.

Het mooie aan deze tool is dat de vaardigheden die wij al beheersen hier volledig in kwijt kunnen. Video, fotografie maar ook webdesign. Dit is tevens ook de kracht van Beeldfanaat. Doordat wij deze expertises al in huis hebben is deze uitdaging ons op het lijf geschreven. Het heeft veel raakvlakken en het is super gaaf om te zien hoe een idee dat door deze crisis is ontstaan, en wat wij nog nooit hadden gerealiseerd, zo uitpakt. We vinden het dan ook een eer dat NDT International ons het vertrouwen geeft om dit project voor hen te mogen uitwerken.

Voortgang

Afgelopen vrijdag hebben wij de eerste beelden gemaakt in de vernieuwde showroom, op dit moment zijn wij bezig met het verwerken van de beelden en de bijkomende informatie.

Wij vinden het mooi om mee te maken hoe deze tijd bedrijven en ons aanspoort om creatieve oplossingen te bedenken.

Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email